Dorte Jark

 

Jeg er certificeret gestaltterapeut og arbejder både med voksne, unge og børn.

Jeg behandler stress, angst og depression – i alle de afskygninger den slags kan viser sig i. I en del år har jeg samarbejdet med virksomheder om “psykoterapi som led i styrkelsen af den mentale trivsel/sundhed på arbejdspladsen.” Et koncept der kort fortalt handler om, at integrere psykoterapi på arbejdspladsen. Dels som et personalegode på lige fod med eksempelvis massage og dels som en del af virksomhedens stresshåndtering.

Professionelt er jeg er især optaget af hvad der virker i psykoterapi. Min grundindstilling er, at der ikke findes én metode eller behandlingsform der virker godt til alle. Derfor gør jeg en hel del ud af at undersøge hvad der virker for den enkelte klient, så behandlingsforløbet bliver så trygt og effektivt som muligt.

Jeg har mange års erfaring og mange veje at gå og redskaber at bruge, men jeg har naturligvis en ramme for hvad jeg tilbyder i min praksis. Den form for psykoterapi jeg praktiserer er samtaleterapi. Det vil sige, at vi sidder overfor hinanden og taler sammen. Jeg kan sagtens finde på at vise nogle modeller på tavlen eller foreslå en øvelse vi laver sammen på gulvet. Det kommer lidt an på hvad vi sammen finder ud af, fungerer godt for dig.

Alle typer mentale problematikker er velkomne hos mig. Også den slags som har sat sig som uforklarlige fysiske symptomer.

Du behøver ikke vide hvad der er galt, for at bestille en tid hos mig. Det vigtigste er, at der er noget du gerne vil have skal være anderledes og at du har mod på, at få hjælp til at ændre det.

Ting der gør mig glad:

Samtaler (big surprice!)  bøger, godt samvær med andre og rolig tid alene. Yoga og i det hele taget bevægelse er en integreret del af mit liv. Jeg er amatørguldsmed – en hobby jeg opdagede under Corona. Bæredygtighed – både samfundsmæssigt, miljømæssigt og relationelt er meget vigtig for mig. Jeg har 3 voksne bonusdøtre, er født i 1969 og bor i København med min mand.